Sunday, November 11, 2012

Great Saturday!


Sabtu pagi, si Arief nge-bm subuh-subuh, ngirim foto ini~
Yep ini foto waktu Street Hunting minggu sebelumnya~ Thank you Arief!

----
Hari Jum'at (9 Nopember 2012) kemaren padahal seharian galau, tapi karena chat dengan Kak Nia justru semangat banget.






 
Absurd banget pembicaraan kami~ tapi percakapan malam itu beneran ngebuat aku makin sayang dan bangga dengan sanggar Bahana-ku. Untuk ulang tahun sanggarku yang ke-18 bisa dilihat disini.
 Aku ingat banget, Arief Rahman "Qitar", teman seangkatanku di sanggar beberapa waktu lalu bilang

" kamu bisa membawakan energi positif, menceriakan suasana disekitarmu, ncus"
Ncus itu gelar aku di sanggar :D
----


Dan kemaren, 10 Nopember 2012, aku sama senior-senior dari Sanggar Bahana Antasari, yaitu Ketumnya, kak Heldy "Dobleh" dan Kak Eko, serta temanku dari Sanggar Seni Demokrat Fisip Unlam, ketumnya, Nazar "Mbe" ke Sekolah Bawang. Aku salah satu volunteer dropyourbooks yang (sebisa mungkin) tiap sabtu ke sana. Kalau untukku, ini bukan yang pertama, beberapa minggu yang lalu juga pernah ke sana sama teman-teman fotografer dari MPB, dan end up ngajar sendirian karena gak ada yang ngajar mereka.

Sabtu sebelumnya si Mbe juga udah datang, dan sabtu ini dia ikut lagi :D
Kakak-kakak senior dari sanggarku ke sekolah bawang karena pengen tau gimana sekolah bawang, sekalian ngajarin seni, kemaren belajar seni lagu bahasa banjar, yaitu kakamban habang dan ampat lima. Senang banget anak-anak sekolah antusias semua, Ilmy ketua kelas sampe bilang pelajarannya sampe jam 11.30 aja, padahal jadwal sampe jam 11. Untung setelah itu Kak Yuniar datang, dia ngajar Bahasa Inggris..



Terus kita minum es di sekitar siring
Itu yang motoin kak Eko semua, fufufu
----
Dan mood booster lainnya, datang dari kak Echa, dia ngomentarin ava twitterku!

9 comments:

  1. i like each post of you, everything here is so peaceful and bright, filled with love and emotions, great <3

    want to follow each other? i will defiently follow back

    my blog:
    http://thebizarrebirdcage.blogspot.de/

    ReplyDelete
  2. what a great day you had. setuju, fotonya emang bagus banget :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. makasih kak Indi udah mampir ke sini.. thanks a lot kak :D

      Delete
  3. Hello from France
    I am very happy to welcome you!
    Your blog has been accepted in ASIA INDONESIA a minute!
    N° 193 my little cream button http://mylittlecreambutton.blogspot.com/
    N° 194 Adeayu and Her Wonderland http://adeayuwonderland.blogspot.com/
    We ask you to follow the blog "Directory"
    Following our blog will gives you twice as many possibilities of visits to your blog!
    Thank you for your understanding.
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    Invite your friends to join us in the "directory"!
    The creation of this new blog "directory" allows a rapprochement between different countries, a knowledge of different cultures and a sharing of different traditions, passions, fashion, paintings, crafts, cooking,
    photography and poetry. So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
    We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world.
    The more people will join, the more opportunities everyone will have. And yes, I confess, I need people to know this blog!
    You are in some way the Ambassador of this blog in your Country.
    This is not a personal blog, I created it for all to enjoy.
    SO, you also have to make it known to your contacts and friends in your blog domain: the success of this blog depends on all Participants.
    So, during your next comments with your friends, ask them to come in the 'Directory' by writing in your comments:
    *** I am in the directory come join me! ***
    You want this directory to become more important? Help me to make it grow up!
    Your blog is in the list EUROPE SPAIN and I hope this list will grow very quickly
    Regards
    Chris
    We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/07/12/12071211040212502810092867.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/19/120319072128505749603643.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/24/1203240217091250289621842.png
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/28/120328020518505749640557.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/26/1203260602581250289633006.gif

    If you want me to know the blog of your friends, send me their urls which allows a special badge in the list of your country
    I see that you know many people in your country, you can try to get them in the directory?
    Please! Actively support the "Directory" by making known to your friends! Thank you! "Unity is strength"
    WE ASK YOU TO FOLLOW OUR BLOG "DIRECTORY"
    New on the site
    Ranking of Countries
    Invite your friends know made ??
    the website to raise your ranking in the Country

    ReplyDelete
  4. Love your nice and very amazing blog :)

    xoxo
    http://singingthumbelina.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you ;) its just a simple blog about my daily story

      Delete

Adeayu Hadijah. Powered by Blogger.